(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-56120494-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Wafel Foodtruck

Fantastic Wheels, een gezellige en opvallende retrocaravan waarin de lekkerste wafels en pannenkoeken vers worden gebakken op uw feest! Fantastic Wheels wil ook gezelligheid, sfeer en misschien wel een vleugje romantiek brengen op uw event. Wij gaan niet enkel voor de beste smaak maar willen dat uw gasten ook in een leuke sfeer kunnen genieten op uw event.

Ons Aanbod

Fantastic Wheels -

Wafels op een stokje

Vooral een voltreffer voor de jongsten onder ons. Maar ook de volwassenen kunnen genieten van onze wafels op een stokje. Wil je hem nog wat verfijnen met lekker chocoladesaus? Geen probleem! Ook dat kunnen we voor u verzorgen.

Fantastic Wheels - brusselse wafel hagelslag

Brusselse wafels

Een echte klassieker. Hij is luchtig, krokant en vierkant en niet zoet. En onze wafels worden steeds ter plaatse vers gebakken! Met slagroom of met poedersuiker voor u?

Fantastic Wheels - chocolademelk

Chocolademelk

Niets zo lekker als verse en warme chocolamelk! Onze verse chocolademelk met een vleugje kaneel zal u zeker opwarmen.

Fantastic Wheels - pannekoek suiker

Zoete pannenkoeken

Onze vers gebakken pannenkoeken moet u uiteraard eens proberen! Met Nutella of keuze uit 4 soorten suikers is dit bij jong en oud een succes!

Fantastic Wheels - suikerspin-kraam

Suikerspin

Een suikerspin blijft in trek bij jong en oud. Onze suikerspinnen zijn dus ook een leuke optie voor bij onze wafels of pannenkoeken. Of hebt u toch enkel interesse in onze suikerspinnen? Ook dat is mogelijk!

Fantastic Wheels - hartige pannekoek

Hartige pannekoeken

U hebt een feestje en wil toch net iets meer dan een zoete pannenkoek als maaltijd? Dan valt een hartige pannenkoek u zeker in de smaak!

Fantastic Wheels -

Luikse Wafel

Deze wafel is al een tijdje aan zijn opmars bezig. Deze gesuikerde wafel is warm steeds een topper!Samen met een tas warme chocomelk is dit trouwens ook een lekkere opwarmer in de winter.

Fantastic Wheels -

Schepijs

Zin in een lekker bolletje ijs bij uw wafel of pannenkoek? Geen probleem! Of wil je graag ook enkele smaken ijs aanbieden op een hoorntje? Ook dat is mogelijk!

Boekingen en contact!